Adobe geeft Creative Cloud 40 procent korting met Black Friday

Adobe Creative Cloud

Enige voorwaarde is dat je bij Adobe nog nooit een Creative Cloud-abonnement hebt afgesloten. De korting van 40 procent geldt enkel voor individuele gebruikers. Teams-abonnementen krijgen 30 procent korting.

Wie al langer twijfelt om de volledige Adobe Creative Cloud-suite te kopen, krijgt een mooie opportuniteit voorgeschoteld. Richting Black Friday start Adobe vandaag al met een fikse korting op de hele suite. Wie intekent op de Creative Cloud (bevat 20+ Adobe-apps), betaalt per maand 36,29 euro in plaats van 60,49 euro. Beide prijzen zijn inclusief btw. Je krijgt ook 30 dagen gratis toegang tot Adobe Stock voor al je beelden.

Het enige addertje onder het gras? Enkel nieuwe klanten komen in aanmerking voor de tijdelijke promotieprijs. Wie al een abonnement heeft, kan er geen gebruik van maken. Na één jaar loopt de promotie af en hanteert Adobe de traditionele prijs voor de Creative Cloud-suite. De promotie geldt enkel voor individuele klanten.

Ook voor organisaties korting

Heb je binnen je organisatie meerdere accounts nodig? Daar geldt een korting van 30 procent en wordt de prijs 49,99 euro per maand in plaats van 69,99 euro. Beide prijzen zijn exclusief btw. Er gelden ook aparte tarieven en tijdelijke kortingen voor studenten, docenten en scholen. Alle details rond de kortingen en tijdelijke tarieven vind je hier.

Op zoek naar een korting op één enkele Adobe-app? Dan pak je naast de promotie. De softwarefabrikant licht enkel Creative Cloud-pakketten uit en de Substance 3D Collection om 3D-materialen te maken, vastleggen en schilderen alsook 3D-scènes in fasen weergeven en renderen. Bij die laatste geldt een tijdelijke korting van 20 procent voor individuele gebruikers.

Vorige maand lanceerde Adobe nog een bètaversie van Creative Cloud Web. Hiermee hebben gebruikers de mogelijkheid om Adobe-applicaties te gebruiken op het web. Mensen uit de organisatie zonder licentie krijgen bovendien ook beperkte toegang tot de applicaties, wat samenwerken moet verbeteren. Lees hier alles over de nieuwe oplossing.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home