Acer stelt nieuwe TavelMate-laptops voor kmo voor

Acer TravelMate-Spin-P4

Acer breidt zijn portfolio van zakelijke laptops uit met nieuwe TravelMate-toestellen gericht op de kmo.

Acer zet in op zijn zakelijk portfolio met de lancering van een gamma aan TravelMate-laptops. Die zijn vooral gericht om kmo’s. Eerst en vooral verschijnen de TravelMate P4, de TravelMate Spin P4 en de TravelMate P2. De gewone P4 is beschikbaar in 14 inch- en 16 inch-uitvoeringen, waarbij het IPS-scherm telkens een 16:10-verhouding heeft met een resolutie van 1.920 x 1.200 pixels. Acer voorziet anti-glare Corning Gorilla Glass en de laptop krijgt een aanraakscherm mee.

Intel of AMD

Binnenin laat Acer je kiezen voor Intel Core-chips van de twaalfde generatie (Alder lake) of AMD Ryzen-processors. Toestellen zijn configureerbaar met maximaal Intel Core i7 vPro of AMD Ryzen 7 Pro. De AMD-versies van de laptops komen met de ingebouwde Pluton-chip die Microsoft mee ontwikkelde.

Acer TravelMate-Spin-P4
Acer TravelMate Spin P4

De TravelMate Spin P4 is vrijwel identiek, maar heeft een scherm dat je helemaal kan omklappen. Beide toestellen ondergingen verschillende MIL-STD-810H-tests, waaronder valtests, vochtigheid en water.

lees ook

Welke laptops mogen op de grond vallen: MIL-STD-tests uitgelegd

TravelMate P2

De Acer TravelMate P2 is kleiner: je kan kiezen uit een 14 inch- en een 15,6 inch-versie. De laptop heeft een scherm dat je kan platleggen, maar komt niet in een Spin-variant. Binnenin vind je enkel Intelchips: AMD is geen optie voor dit toestel.

Acer TravelMate-P2
Acer TravelMate P2

De Acer TravelMate P4 met Intelchip komt in september naar Europa voor een adviesprijs van 999 euro. De versie met Intelprocessor verschijnt al in augustus en is met 949 euro iets goedkoper. Beschikbaarheid en adviesprijs zijn identiek voor de 14 inch- en 16 inch-modellen. De Spin-versies verschijnen op hetzelfde moment maar zijn telkens 100 euro duurder. De TravelMate Spin P2 zal Acer in augustus naar Europa brengen voor een vanafprijs van 799 euro. Alle europrijzen zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home