Western Digital debuteert 22 TB CMR en 26 TB SMR harde schijven

Western Digital 22TB 26TB SMR

De focus ligt op hyperscale-klanten die extra datacapaciteit nodig hebben.

De Western Digital 22 TB Ultrastar DC HC570 HDD en 26 TB Ultrastar DC HC670 UltraSMR HDD worden nu geleverd aan geselecteerde hyperscale klanten. Grotere hoeveelheden van de DC HC570 HDD zijn beschikbaar en de UltraSMR HDD wordt deze zomer naar geselecteerde klanten verzonden.

De 22 TB CMR HDD bevat tien schijven, elk met een capaciteit van 2,2 TB. Bij de 26 TB-variant klimt dat naar 2,6 TB per schijf. Dankzij de UltraSMR-technologie wordt grote blokcodering samen met een geavanceerd foutcorrectie-algoritme dat het aantal tracks per inch (TPI) verhoogt om een hogere capaciteit mogelijk te maken. Dit biedt 18 procent meer capaciteit voor cloudklanten die hun stacks optimaliseren om te profiteren van de voordelen van SMR.

Beide bieden verder een Write Cache Data Safety-functie, die het inschakelen van schrijfcache (WCE) combineert met de gegevensbescherming van het uitschakelen van schrijfcache (WCD). Hierdoor profiteren klanten van extra gegevensbescherming en gegevensbehoud in geval van nooduitschakeling (EPO).

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home