Ubiquiti lanceert twee nieuwe UniFi wifi 6-access points

Overal internet

Ubiquiti UniFi wifi 6

Ubiquiti heeft twee nieuwe wifi 6-access points in zijn online shop geplaatst. Het gaat om de UniFi Lite Access Point en de UniFi 6 Lite Long-Range Access Point. Beide zijn verkrijgbaar vanaf midden december en kunnen nu worden besteld.

Ubiquiti versterkt zijn UniFi ecosysteem met twee nieuwe wifi 6-access points. De instapversie, de UniFi 6 Lite Access Point (U6-Lite), kost 79 euro excl. btw en heeft 2×2 MIMO met een geaggregeerde snelheid van 1,5 Gbps over 2,4 GHz en 5 GHz.

Het kleine schijfje heeft een laag profiel om subtiel aan muren of plafonds te hangen en ondersteunt gigabit 802.3af PoE voor voeding en ethernet.

UniFi 6 Long-Range

Wie meer bereik wil, kijkt beter naar de UniFi 6 Long-Range Access Point (U6-LR) met 4×4 MU-MIMO en een geaggregeerde snelheid van 3 Gbps over 2,4 GHz en 5 GHz. In tegenstelling tot de Lite-versie kan je de Long-Range-variant ook buiten hangen (IP54-gecertificeerd).

De 1,3 GHz dualcoreprocessor ondersteunt full-duplex 1 Gbps TCP/IP en net als de Lite-variant is er opnieuw ondersteuning voor Power over Ethernet, deze keer 802.3at PoE.

lees ook

Wifi 6 en Wifi 6E: wat is het en waar is de 802.11 naartoe?

Leveringen starten vanaf 14 december. Ubiquiti voegt pas behoorlijk laat wifi 6-compatibiliteit aan zijn UniFi line-up, maar de twee nieuwe access points hebben het potentieel om een succes te zijn aan deze scherpe prijzen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home