Qnap lanceert betaalbare 10GbE TS-432X/TS-632X tower NAS

Qnap stelt twee nieuwe instapmodellen met uitbreidbare hardware en snelle netwerkmogelijkheden beschikbaar, met 10 GbE.

Qnap heeft twee nieuwe instapmodellen NAS gelanceerd: de 4-bay TS-432X en de 6-bay TS-632X. Deze modellen zijn ontworpen voor persoonlijke studio’s en kmo’s om workflows en samenwerking te optimaliseren. Beide modellen zijn uitgerust met een quad-core processor, 2.5GbE- en 10GbE-poorten, en PCIe-uitbreidingsmogelijkheden. Dit zorgt voor een hoge prestatie en veelzijdigheid bij het beheren van bestanden, het beveiligen van data en het vereenvoudigen van data-opslag en -deling.

  • Qnap TS-432X: 4-bay tower model; 1 x 10GbE SFP+ poort
  • Qnap TS-632X: 6-bay tower model; 2 x 10GbE SFP+ poort

Beide NAS-modellen zijn voorzien van ingebouwde 10GbE SFP+ netwerkpoorten. Deze zorgen voor een hogere bandbreedte die naadloze overdracht van grote bestanden en intensieve data-toegang mogelijk maakt. Beide modellen ondersteunen JBOD-opslaguitbreiding om groeiende data te kunnen huisvesten.

Zowel de TS-432X als de TS-632X bieden volledige back-upondersteuning, waardoor gebruikers data kunnen beveiligen van diverse apparaten en bronnen, waaronder Windows- en Mac-computers, WordPress-sites en Google Workspace/Microsoft 365 SaaS-back-ups. Voor disaster recovery en bescherming tegen ransomware is het aanbevolen om regelmatig NAS-snapshots te maken en externe back-ups uit te voeren.

Voor extra beveiliging ondersteunen de TS-432X en TS-632X VPN- firewallfuncties om data en systemen te beschermen. De ingebouwde App Center biedt diverse installeerbare toepassingen. Zo maakt QVR Surveillance Solution het mogelijk om de NAS te gebruiken als een uitgebreid videosurveillancesysteem. Container Station stelt de NAS in staat om Docker-applicaties te hosten, terwijl een breed scala aan apps toegankelijk is via de Docker Hub online marktplaats.

Met de nieuwe TS-432X en TS-632X biedt Qnap een flexibele oplossing voor bedrijven. Beide NAS-modellen zijn binnenkort beschikbaar. Een richtprijs deelt Qnap niet.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home