Pure Storage integreert cyberweerbaarheid in dataplatform

Pure Storage

Pure Storage introduceert drie nieuwe Storage-as-a-Service SLA’s om bedrijven te helpen bij de strijd tegen ransomware en andere cyberbedreigingen.

Pure Storage kondigt op zijn Pure//Accelerate-event in Las Vegas vernieuwingen rond cyberbeveiliging aan voor zijn opslagplatform. De focus ligt op verbeterde cyberherstel- en weerbaarheids-service level agreements (SLA’s), een nieuwe beveiligingsbeoordeling en AI-gestuurde anomaliedetectie. Deze toevoegingen moeten bedrijven helpen om risico’s te verminderen in hun kritieke IT-infrastructuur.

Cyberherstel en weerbaarheid

De nieuwe Cyber Recovery and Resilience-SLA bouwt voort op eerdere ransomware-herstel SLA’s. Dit nieuwe aanbod omvat niet alleen bescherming tegen ransomware, maar ook herstel bij rampen. Bedrijven krijgen een op maat gemaakt herstelplan, nieuwe service-infrastructuur binnen een afgesproken tijd, onsite installatie en professionele diensten voor datatransfer.

Bovendien werkt Pure Storage samen met klanten om een cybersecuritystrategie te ontwikkelen en te onderhouden, inclusief regelmatige risicobeoordelingen en operationele beveiligingsremediëring.

Beveiligingsbeoordeling en AI-anomaliedetectie

De nieuwe beveiligingsbeoordeling biedt inzichten in beveiligingsrisico’s en geeft praktische aanbevelingen om de cyberweerbaarheid te maximaliseren. Met behulp van geaggregeerde data uit meer dan 10.000 omgevingen worden beveiligingsscores van 0 tot 5 toegekend, wat helpt bij benchmarking tegen andere Pure Storage-klanten en bij het voldoen aan NIST 2.0-normen. De AI-gestuurde copilot, die Pure Storage gelijktijdig aankondigt, biedt CISO’s inzichten om de beveiligingshouding te beoordelen en te verbeteren.

lees ook

Pure Storage optimaliseert platform voor AI en Nvidia

Daarnaast heeft Pure Storage AI-gestuurde anomaliedetectie verbeterd om bedreigingen zoals ransomware-aanvallen, ongebruikelijke activiteiten en Denial of Service-aanvallen te identificeren. De nieuwe modellen analyseren klantomgevingen met historische data om abnormale patronen te detecteren.

Site Rebalance SLA

De Evergreen//One Site Rebalance-SLAbiedt organisaties de flexibiliteit om reserveverplichtingen aan te passen naarmate opslagbehoeften veranderen. Dat is vooral nuttig wanneer de capaciteitseisen op een bepaalde locatie veranderen of wanneer datacenters worden geconsolideerd. Bedrijven kunnen nu jaarlijks hun reserveverplichtingen herzien voor elke Evergreen//One-abonnement.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home