PRTG Hosted Monitor-service van Paessler nu ook beschikbaar voor Belgische ondernemingen

Paessler breidt zijn PRTG Hosted Monitor-servicegebied uit naar België. Zo wordt het ook voor Belgische ondernemingen mogelijk om gebruik te maken van het Monitoring-as-a-Service-aanbod.

Steeds meer apparaten worden aan het bedrijfsnetwerk gehangen. Als die nieuwe toestellen echter niet werken, dan dreigt de bedrijfsvoering in de soep te lopen. Paessler pakt dergelijke problemen al jaren aan met PRTG. De dienst stelt IT-professionals in staat datacenteromgevingen en -services, klassieke infrastructuur en IoT/OT-apparaten tegelijkertijd binnen één tool te monitoren.

Verschillende licentie-opties

Het bedrijf beslist om zijn PRTG Hosted Monitor-service nu ook beschikbaar te maken in België. Dat maakt Paessler bekend in een persbericht. Paessler biedt voor de dienst verschillende licentie-opties aan, zodat zowel kleine als grote bedrijven kunnen inspelen op de eigen behoeften.

Het licentiemodel breidde het bedrijf nog niet zo lang geleden uit. Daardoor groeit de licentie mee op maat van de onderneming. Voornamelijk grote bedrijven profiteren momenteel, aangezien voor deze markt licenties op maat worden gemaakt. Bij de PRTG Enterprise Monitoren begint de licentie bij 20.000 sensoren en wordt dit via sales afgestemd op de bedrijfsbehoeften. Paessler laat voor de PRTG Hosted Monitor weten dat het licentiemodel is uitgebreid. Daar zijn licenties met 500, 1.000, 2.500, 5.000 en maximaal 10.000 sensoren beschikbaar.

De service draait volledig in de cloud en is daarmee snel op aanvraag beschikbaar. In het aanbod zitten ook ondersteunings- en onderhoudstrainingen voor IT-professionals inbegrepen.   

lees ook

Paessler PRTG wil enterprisemarkt veroveren met infrastructuurmonitoring

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home