Orange verhoogt limieten B2B-abonnement en voegt tv toe

orange

Orange vernieuwt zijn Shape & Fix Basic-aanbod voor zakelijke klanten. De vaste internetsnelheid gaat omhoog, mobiele datalimieten worden lakser en het abonnement krijgt tv inbegrepen.

Vanaf vandaag krijgt het Shape & Fix Basic-abonnement van Orange een boost. De downloadsnelheid verhoogt tot 400 Mbps, de uploadsnelheid bedraagt voortaan 40 MBps. Met die verhoging wil Orange tegemoetkomen aan kmo’s die uitgebreid gebruik maken van de cloud en zo geregeld data in twee richtingen versluizen. Langs de mobiele kant verdubbelt het beschikbare datavolume tot 2 GB per maand per telefoonnummer.

Met de snelheidsverhoging brengt Orange zijn zakelijk aanbod in lijn met de opties die consumenten binnenkort krijgen. Voor consumenten-abonnementen plant de provider immers zijn boost-optie te vernieuwen zodat download en upload ook hier op 400 Mbps en 40 Mbps komt te liggen, komende van 200 Mbps en 20 Mbps vandaag.

Tv inbegrepen

Orange beseft dat veel klanten van deze formule kleine bedrijven zijn, die vaak thuis kantoor houden. Om daaraan tegemoet te komen, stopt de provider voortaan een tv-optie in het abonnement voor een meerprijs van 15 euro per maand. Vaste telefonie blijft optioneel onderdeel van het abonnement. Zo kan je met een enkel zakelijk pakket je woonst en je privéruimte van de nodige verbindingen voorzien.

Vanaf oktober krijgt het hele Shape & Fix-gamma een extra optie in de vorm van een 4G back-up-oplossing. Daarmee blijven bedrijven online, ook wanneer er even een storing via de bekabelde verbinding plaatsvindt. Welke prijzen en voorwaarden aan de back-up gekoppeld zijn, is nog niet duidelijk.

De nieuwe voorwaarden voor de Basic-tier van Shape & Fix gaan per direct in, en worden niet gecombineerd met een prijsverhoging.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home