Nieuwe en verbeterde Managed Campus Networks van NTT nu wereldwijd beschikbaar

cloud netwerk

NTT heeft zijn Managed Campus Networks dienstenaanbod uitgebreid voor een naadloos geïntegreerd campusnetwerk in de meest veeleisende omgevingen, van hoofdkantoren tot filialen en productiesites.

Het nieuwe platform geeft organisaties toegang tot de recentste in de cloud gebaseerde en door AI aangestuurde tools, en tot cruciale connectiviteitsdiensten. De verbeteringen dragen bij tot een optimalere klantervaring dankzij automatisering, een grotere efficiëntie, en de ondersteuning door een internationaal team van netwerkexperts. Ze hanteren hierbij de best practices van gecertificeerde operationele processen. Dit zorgt voor de best mogelijke klantervaring bij het gebruik van managed services. Hoe gezonder het netwerk, hoe beter het de noden en ambities van de klant kan ondersteunen.

“Moderne netwerkdiensten die een hybride werkplek ten volle ondersteunen, zijn van fundamenteel belang”, verklaart Robin Joncheere, managing director bij NTT Belgium. “De snelheid van het moderne bedrijfsleven vraagt een robuuste communicatie, samenwerking en toegang tot bedrijfsdiensten – stuk voor stuk vereisten die het netwerk mogelijk maakt en faciliteert.”

SD-WAN- en 5G-aanvulling

De Managed Campus Networks vullen de Managed SD-WAN- en de Managed Private 5G-netwerken van NTT aan. Dankzij automatisering, AIOps-platformen en analytics kunnen ze de transformatie van de technologie en de bedrijfsprocessen versneld doorvoeren. Medewerkers, klanten en apparaten die met het campusnetwerk verbonden zijn, kunnen hiermee rekenen op een sterk verbeterde digitale ervaring.

NTT’s Managed Campus Networks garanderen ondernemingen wereldwijd een snellere responstijd bij incidenten en een grotere netwerkflexibiliteit. Ze beloven ook betere inzichten in de netwerkactiviteiten, met op ITIL (Information Technology Infrastructure Library) uitgelijnde processen en certificeringen.

De Managed Campus Networks kunnen bogen op de netwerkinfrastructuur van NTT. Die bestaat onder meer uit een tier 1-backbonenetwerk dat vijf continenten bestrijkt, SD-WAN-diensten in 190 landen en in de cloud gebaseerde NFV-diensten in meer dan 75 Local Cloud Centers wereldwijd.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home