Erasmus Ziekenhuis en Jules Bordet Instituut bundelen krachten dankzij modernisering ICT-infrastructuur

Jules Bordet Instituut

De nieuwe ziekenhuisgroep Erasmus Ziekenhuis – Jules Bordet Instituut heeft een belangrijke stap gezet in de integratie van beide organisaties door het samenvoegen en moderniseren van zijn server- storage- en netwerkinfrastructuur. De groep heeft gestandaardiseerd op oplossingen van Dell Technologies en koos NTT als partner voor het transformatie- en integratietraject. 

“Toen duidelijk werd dat het Erasmus Ziekenhuis en het Jules Bordet Instituut samen op dezelfde campus zouden deel uitmaken van een groter universitair ziekenhuis in Brussel, schreven we een oproep tot aanbesteding uit voor de integratie van servers, storage en netwerkinfrastructuur van beide omgevingen”, aldus Jacques Rossler, CIO van UZ Brussel, “NTT, onze betrouwbare ICT-partner sinds jaren, beantwoordde het beste aan onze vereisten.”  

“Zodra de modernisering van beide ICT-infrastructuren is voltooid, hebben beide organisaties een homogene infrastructuur, op dezelfde campus, en kunnen ze vlotter door een eengemaakt ICT-team worden beheerd en onderhouden”, zegt Robin Joncheere, Country Managing Director bij NTT België “Ze hebben dan twee moderne datacenters ter beschikking die als mirror-omgeving voor elkaar dienen, om de continuïteit op elk moment te garanderen.”

NTT heeft nagenoeg het volledige moderniseringstraject voor zijn rekening genomen. Het Jules Bordet Instituut en het Erasmus Ziekenhuis maken nu gebruik van Dell PowerEdge servers, SAN Dell PowerMax storage en Brocade switches. Een homogene, krachtige, flexibele en betrouwbare infrastructuur.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home