Juniper brengt eigen SSR-routers uit en software voor eenvoudig beheer van routers

Juniper Networks heeft nieuwe softwarefuncties en hardware uitgebracht. De nieuwigheden het beheer van routers vereenvoudigingen.

Juniper wil routers eenvoudiger te beheren maken. Door de overname van startup 128 Technology vorig jaar kan het bedrijf nieuwe softwarefuncties en hardware op de markt brengen, die de ambitie helpt waarmaken.

Innoveren door overname

In het hele verhaal speelt de overname van 128 Technology een belangrijke rol. Juniper nam namelijk een virtuele router die volledig geïmplementeerd was in software, uit het gamma van 128 Technology als basis voor de nieuwigheden. De software van deze virtuele router werd door Juniper opnieuw verpakt in het product Session Smart Router (SSR). SSR geeft bedrijven de mogelijkheid om een internetconnectie op te zetten tussen verschillende kantoren, datacenters en cloudimplementaties.

De virtuele router is te gebruiken op verschillende types hardware. Dat aanbod breidt Juniper nu ook met een eigen aanbod van routers. De SSR120 en SSR130 zijn gericht op kmo’s, terwijl de SSR1000 meer geavanceerde mogelijkheden heeft en gebruikt kan worden in het datacenter en in de cloud.

De software die Juniper uitbrengt, maakt het mogelijk om nieuwe routers vanuit de cloud in te stellen en te configureren. IT-specialisten krijgen de mogelijkheid om zelf de instellingen voor de cyberbeveiliging van het SSR-systeem aan te passen. Verder kunnen zij instellen hoe dataverkeer in het bedrijfsnetwerk moet worden gerouteerd.

Nieuw plan

Tot slot introduceert Juniper een nieuw plan, genaamd het Branch Security Pack. In dit plan geeft Juniper meer functiemogelijkheden aan de SSR-router voor het detecteren van inbreuken op het netwerk en het filteren van kwaadaardig dataverkeer.

Klanten en partners kunnen SSR direct gebruiken en configureren via de Mist-cloud en AI-engine.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home