HPE breidt Greenlake met databescherming uit met overname Zerto

Zerto HPE

Zerto wordt binnen HPE GreenLake voortaan as-a-Service aangeboden binnen de Data Services Cloud Console. HPE betaalt 374 miljoen dollar voor de overname van Zerto.

HPE CEO Antonio Neri legt met de overname de nadruk op het belang van data. “Met de explosieve groei van data over alle hybride omgevingen wordt het beheer en bescherming van data elke dag complexer. Zerto brengt naar GreenLake een extra optie om data te beschermen en snel te reageren op nieuwe inzichten.”

De technologie van Zerto, Continous Data Protection (CDP), omvat onder andere disaster recovery, back-up en datamobiliteit. Het biedt dit in een enkele, eenvoudige cloud datamanagement- en beschermingsoplossing over on-prem, hybride en multi-cloudomgevingen. HPE plant na de overname om Zerto aan te bieden binnen GreenLake onder  de Data Services Cloud Console.

Met Zerto kunnen klanten data herstellen in minuten wanneer ransomware of andere cyberaanvallen toeslaan, aldus de fabrikant. Zerto kan verder ook eenvoudig data repliceren en migreren tussen VMware vSphere en Microsoft Hyper-V en native op AWS en Microsoft Azure.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home