Destiny brengt glasvezel naar kmo’s met Fiber-to-the-Business

glasvezel aansluitingen

De Belgische cloudcommunicatiespecialist Destiny introduceert het nieuwe aanbod Fiber-to-the-Business. Daarmee maakt het performante glasvezelverbindingen betaalbaar voor kmo’s.

Destiny-klanten kunnen voortaan rechtstreeks toegang krijgen tot een snelle en stabiele glasvezelverbinding via het Destiny-netwerk, als onderdeel van hun SmartFit- of Integra-oplossing. Daarmee komt de telecomspeler tegemoet aan het stijgende internetgebruik, de toename van videocommunicatie en de transitie naar cloudoplossingen binnen kmo’s.

“Met het Fiber-to-the-Business-aanbod in onze beide cloudtelecombundels, bieden we het middensegment een supersnelle, uiterst betrouwbare en constante internetverbinding zonder onderbrekingen, die kan inspelen op de eisen van de digitale tools van nu en morgen”, zegt Tim Schmit, Manager Product Marketing & Presales bij Destiny.

Destiny belooft hogere uploadsnelheden van 30 Mbps tot 1 Gbps en combineert die in zijn SmartFit-oplossing met een strikte SLA en 4G-back-up om beschikbaarheid te garanderen. Het aanbod heeft een prijskaartje vanaf 95 euro voor SmartFit Fiber Plus, dat snelheden tot 250 Mbps download en 30 Mbps upload belooft.

Netwerkonafhankelijk

Voor het leveren van de glasvezelverbindingen maakt de telecomspeler gebruik van de netwerken van lokale spelers. Zo heeft Destiny toegang tot zowel het nieuwe glasvezelnetwerk dat Proximus uitrolt tot aan bedrijven, als het steeds groter wordende glasvezelnetwerk van Eurofiber in België en Nederland.

“We kunnen eigenlijk met iedere glasvezel-leverancier samenwerken, zoals we ook voor het leveren van onze andere telecomoplossingen netwerkonafhankelijk zijn. We denken daarbij proactief mee met onze klanten om de voor hen meest geschikte oplossing te realiseren. Uiteindelijk hangt alles af van de wensen, de totaaloplossing en de locatie van de klant”, besluit Joachim Lauwers, Managing Director België bij Destiny.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home