Cloudflare vindt vlotte weg door Grote Chinese Firewall voor internationaal internetverkeer

Cloudflare werkt met lokale Chinese partners samen om zijn diensten ook in China aan te kunnen bieden. Internetverkeer tussen China en de rest van de wereld moet zo op minder technische problemen stuiten.

Internationale bedrijven kunnen via de diensten van Cloudflare beter contact houden met hun vestigingen of hoofdkantoor in China. De internetdienstenprovider sluit namelijk samenwerkingen af met lokale partners. De partners uit China brengen lokaal verkeer naar het juiste Chinese adres, terwijl globaal verkeer uit de landgrenzen wordt gebracht naar het dichtstbijzijnde datacenter van Cloudflare.

lees ook

Cloudflare CEO: ‘Als elke fabrikant zero trust roept, is de kans groot dat niets het echt is’

Constante uitdaging aanpakken

“Prestaties en betrouwbaarheid voor verkeersstromen over de grens met het vasteland van China zijn een constante uitdaging geweest voor IT-teams binnen multinationale organisaties”, schrijven Kyle Krum en Annika Garbers, productmanager bij Cloudflare.

“Beveiligings- en IT-teams kunnen ook moeite hebben om consistent beleid af te dwingen voor dit verkeer, aangezien veel aspecten van Chinese netwerken vanwege hun unieke uitdagingen vaak apart worden behandeld van de rest van het wereldwijde netwerk van een organisatie.” De dienst van Cloudflare belooft IT-administratoren dus te ontzorgen.

Over een veilige overdacht van het netwerkverkeer waakt de internetdienstprovider ook. Netwerk firewall-as-a-service en het Secure Web Gateway-beleid wordt genoemd.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home