Citymesh start gespecialiseerde afdeling voor tijdelijke evenementnetwerken

Citymesh Flex zal zich volledig toewijden aan de internetnoden van de evenementensector. Deze sector heeft specifieke noden en eigen uitdagingen.

Volgens Citymesh zit er nog veel groeipotentieel in het aanbod van tijdelijke netwerken. Dat potentieel wil de telecomoperator benutten met de oprichting van Citymesh Flex. De focus voor de nieuwe afdeling ligt op netwerken voor onder andere festivals, voetbalwedstrijden, beurzen, kampen en bouwwerven.

“De evenementensector heeft heel specifieke noden. Flexibiliteit en snelheid zijn een must, er zijn altijd last-minute wijzigingen en nine to five is een illusie. Maar juist deze uitdaging spreekt mij aan. De commerciële en de technische kant samenbrengen in een netwerkoplossing op maat, zodat onze klanten de ultieme beleving krijgen, zodat je bijvoorbeeld cashless kunt betalen op een festival, maar net zo goed dat de pers en artiesten hun eigen wifi-netwerken hebben, streaming van de shows naar de buitenwereld en connectiviteit voor toegangscontrole, organisatie en hulpdiensten, daar zorgen wij voor!”, zegt General Manager van het gloednieuwe Citymesh Flex, Carlo Waelens.

B2B-focus

Citymesh is een Belgische telecomoperator die zich toelegt op bedrijfsnoden. Tijdens de 5G-veiling vorig jaar zette het bedrijf zichzelf in de schijnwerpers. Samen met het Roemeense Digi neemt het sindsdien de rol op van vierde telecomspeler van ons land.

lees ook

Citymesh en Roemeense Digi worden vierde telecomspeler

Citymesh ontfermt zich over het zakelijk segment terwijl Digi zich op de particuliere markt werpt. Beide partijen opereren binnen hetzelfde mobiele netwerk dat ze samen uit de grond stampen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home