Cisco brengt compactere Catalyst-switches op de markt

Cisco

Cisco brengt drie compactere switches op de markt van de Catalyst 9200-lijn. Het is nog niet duidelijk wanneer de producten verkrijgbaar zijn, het bedrijf kampt namelijk met leveringsproblemen.

De Catalyst 9200-lijn krijgt er drie kleinere broertjes bij van Cisco. De C9200CX-8P-2X2G beschikt over acht PoE+-poorten. De C9200CX-12P-2X2G heeft 12 poorten die allemaal PoE+ zijn. Beide switches hebben de volgende Uplink-poorten: twee keer de 1G copper en tweemaal 10G SFP+ fixed uplinks.

De laatste switch, C9200CX-12T-2X2G heeft 12 datapoorten. Opnieuw zijn tweemaal de 1G copper aanwezig, verder is er één keer een 1G CU PD 802.3bt Class 8 en twee keer de 10G SFP+ fixed uplinks.

lees ook

Cisco vertrekt uit Rusland en Wit Rusland

Volgens het bedrijf zijn de switches ideaal voor werknemers die van thuis uit werken. De switches worden daarom uitgebracht zonder ventilator. Werken gaat volgens de redenering van het bedrijf namelijk vlotter wanneer de switch de laptop verbindt met een platform dat consistent is met de rest van het bedrijfsnetwerk en centraal wordt beheerd.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home