Brother werkt samen met NiceLabel voor professionele labelprocessen

brother nicelabel

Het nieuwe partnership geeft Brother toegang tot een wereldwijde softwareontwikkelaar voor labelontwerp en labelbeheersystem. Vanaf vandaag kunnen gebruikers snel en accuraat labels ontwerpen die aan de industrienorm voldoen en die ze op thermische labelprinters afdrukken.

Dit internationaal partnerschap is de nieuwste toevoeging aan het groeiende labelbeheeraanbod van de printergigant. Het NiceLabel-beheersysteem verplaatst labelontwerp en -beheer van de IT-afdeling naar de IT- of professionele gebruikers, die labelwijzigingen veel sneller kunnen uitvoeren. Daarnaast besparen ondernemingen tijd en IT-middelen om taken met meer toegevoegde waarde uit te voeren.

Andrew Broadbent, Europees productmanager voor printoplossingen bij Brother Europe: “Onze klanten zullen hun thermische printers gebruiken om hun labelprocessen te vereenvoudigen met gegarandeerde nauwkeurigheid en naleving, rechtstreeks vanuit deze krachtige toonaangevende software. Ons aanbod thermische printers zal snel uitbreiden, waardoor we wereldwijd meer klanten kunnen ondersteunen.”

lees ook

Hoe één merk de labelprintermarkt in een wurggreep houdt

Greg Tanner, VP Alliances bij NiceLabel, voegt hieraan toe: “Het NiceLabel managementsysteem bevat alles wat gebruikers nodig hebben om hun labelprocessen te digitaliseren, hun volledige labelprintactiviteiten samen te brengen in één platform en een soepelere en flexibelere workflow te realiseren. Ze kunnen vlotter reageren op veranderende marktomstandigheden en -vereisten, sneller producten op de markt brengen en beter concurreren in de sectoren waar ze actief zijn.”

NiceLabel ondersteunt vandaag de Brother RJ mobiele label- en ticketprinters, TD desktopprinters en TJ industriële printers. De nieuwe Brother printerdrivers kan je hier downloaden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home