Amplr neemt mede-Gentenaar Wifi.gent over

overname

De connectiviteitsstart-up Amplr neemt het bedrijf Wifi.gent over. Beide bedrijven komen uit dezelfde sector en delen dezelfde stad: Gent.

Amplr staat zelf na anderhalf jaar bestaansgeschiedenis nog in de kinderschoenen. Toch weet het bedrijf al een overname van Wifi.gent te kunnen realiseren.

Het hoofdbedrijf richt zich op de volledige connectiveitscyclus. Kantoren kunnen op de dienst rekenen voor permanente connectiviteit, wifi-dekking over het volledige kantoor en gastnetwerken voor bezoekers. Maar ook spelers zoals Bavet en Hawaiian Poké Bowl staan als klanten te pronken. In totaal zouden meer dan 300 locaties voorzien zijn van de diensten van Amplr.

Met Wifi.gent worden de connectiviteitsdiensten uitgebreid naar thuiswerkers en zelfstandigen die zich vestigen in en rond Gent. Al is er bij beide bedrijven ook een focus te vinden op studentenkoten.Snelle, stabiele en veilige wifi-netwerken moeten dus voor verschillende profielen gegarandeerd worden.

lees ook

Gratis werkplek voor AI-gefocuste start-ups opent in Gent

Toekomstdromen

Na een overname in eigen stad, liggen de grote toekomstdromen al klaar. Deze plannen zijn groot en focussen zich buiten de landsgrenzen. Marktopportuniteiten in Nederland, Spanje en Portugal hoopt het bedrijf te krijgen.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home