[ADV] NTT breidt platform uit en vereenvoudigt netwerkbeveiliging

ntt

[Advertorial] Nieuwe SASE-oplossing op het Managed Campus Networks-platform van NTT biedt klanten nieuwe mogelijkheden en functies om netwerk-, beveiligings- en bedrijfsbeheeruitdagingen aan te pakken 

NTT Ltd. breidt zijn Managed Campus Networks-portefeuille uit met Prisma SASE van Palo Alto Networks. Deze samenwerking biedt de end-to-end oplossing een betere bescherming voor sites, clouds, datacenters en telewerkers. Dit kan bedrijven helpen bij de huidige uitdagingen rond digitale transformatie. 

Managed Campus Networks van NTT met Prisma SASE stelt hun klanten in staat om de gebruikers vanaf elke locatie beveiligde toegang te verlenen tot applicaties en gevoelige gegevens. Aangezien dit een volledig beheerde oplossing is, kunnen organisaties ook het aantal leveranciers, tools en technologiestacks verminderen die nodig zijn om hun bedrijf te ondersteunen, waardoor de complexiteit van het beheer van hun netwerk- en beveiligingsinfrastructuur vereenvoudigd wordt. 

“We zijn verheugd om met Palo Alto Networks samen te werken en deze oplossing te bieden die klanten helpt de uitdagingen aan te gaan waarmee de operationele bedrijfsomgeving van vandaag wordt geconfronteerd”, zegt Sunil Kishore, Senior EVP, Managed Network and Collaboration Services Division bij NTT Ltd.  

“De combinatie van onze kennis en knowhow kan voor organisaties die een digitaal transformatietraject afleggen een integrale rol spelen”, voegt Anand Oswal, Senior Vice President of Products, Network Security bij Palo Alto Networks toe.  

Klik hier voor meer informatie over de Managed Campus Networks van NTT. 


Dit is een ingezonden commerciële bijdrage van NTT. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Klik hier voor meer informatie over de Managed Campus Networks-diensten van NTT.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home