[Adv] HPE on Tour: ontdek de nieuwste oplossingen voor compute- en opslag

[Advertorial] HPE trekt met een elektrisch busje doorheen het land naar een locatie bij jou in de buurt. Waar de bus stopt, kan jij de nieuwste oplossingen voor compute en storage ontdekken.

Technologie staat niet stil, en HPE heeft steevast oplossingen met de nieuwste hardware in het portfolio. Wat dat precies betekent, kan je bij jou in de buurt ontdekken. Specialisten van de fabrikant trekken deze lente het hele land rond om zo op verschillende locaties hun nieuwste oplossingen te demonstreren. Dat doet HPE niet alleen: op iedere locatie slaat de serverspecialist de handen in elkaar met een innovatieve partner.

De HPE on Tour Roadshow trekt langs steden en akkers in een volledig elektrische Volkswagen ID.Buzz. HPE neemt demosystemen van de nieuwste servers- en opslag-oplossingen mee op de trip. Bijleren kan niet op een hongerige maag, dus sleept het HPE-busje een food truck mee naar iedere locatie.

Nieuwste chips

De getoonde oplossingen hebben de nieuwste componenten aan boord, waaronder de 4th Gen Intel® Xeon® Scalable processors die de HPE ProLiant Gen11-servers aansturen. Tijdens de tour leer je wat er nieuw is, hoe sprongen inzake duurzaamheid en efficiëntie een impact hebben, en welke technologie de servers en CPU’s aan boord hebben om de nieuwste workloads zoals AI te ondersteunen.

Intel® richtte zich met de 4th Gen Xeon® Scalable processors immers niet alleen op betere prestaties, maar integreerde ook tal van accelerator-componenten op de chips die duidelijke voordelen met zich meebrengen. Ter plekke zijn experts van zowel HPE als de lokale partner aanwezig. Zij bieden antwoord op (technische) vragen over het compute- en opslagportfolio van HPE.

Hardware is natuurlijk maar een deel van het verhaal. Microsoft en VMware spelen ook een belangrijke rol tijdens de tour. Deelnemers ontdekken hoe hun oplossingen samen met de servers van HPE een concrete meerwaarde kunnen bieden.

Greenlake en partners

Natuurlijk komt ook hybride cloud aan bod. HPE zet met de nieuwste systemen volop in op cloud-achtige servicemodellen. Via Greenlake wordt is het mogelijk voor klanten om hun hele portfolio via een gecentraliseerd cloudplatform te beheren en te onderhouden.

Met dit initiatief benadrukt HPE in één keer zijn channel first-strategie. Het bedrijf werkt steevast met zijn lokale partners om klanten de beste IT-oplossingen aan te bieden. In totaal doet HPE veertien stops in België en Luxemburg aan, precies om de nabijheid bij de klanten in de verf te zetten.

Interesse om deel te nemen? Inschrijven kan gratis. Hier vind je het overzicht van de hele roadshow met alle stops.

HPE on Tour vindt plaats in samenwerking met Intel®, VMware en Microsoft.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home