Wix lanceert dienst om apps in no-code te bouwen voor Android en iOS

Wix app no code

Wix biedt een oplossing aan bedrijven die graag een app willen ontwikkelen, codeerkennis hebben. Met Branded App by Wix kan je voor 200 dollar per maand aan de slag. Zo kunnen ondernemers met een kleiner budget eenvoudig bedrijven bijbenen die al langer via een zelfontwikkelde app het eigen merk promoten.

Via no-code-platformen kan iedereen applicaties bouwen, omdat kennis van softwareontwikkeling niet nodig is. Steeds meer ontwikkelaars bieden die platformen aan en nu springt Wix ook op de boot voor appontwikkeling.

Ronny Elkayam, senior vice president van mobiele, app en strategische producten bij Wix, vertelt dat het product er kwam op vraag van Wix-gebruikers. “Gebruikers gaven aan nood te hebben aan een app voor hun onderneming. De meeste van onze gebruikers zijn namelijk ondernemingen, die graag meewillen met de grote bedrijven die allemaal hun eigen app aanbieden aan klanten.”

Gebruiksvriendelijk

Met dit product, Branded App by Wix, breidt het bedrijf zijn gebruiksvriendelijk aanbod uit. De Israëlische onderneming is voornamelijk gekend als platform voor eenvoudige website-ontwikkeling.

Wix app no code

Bij bedrijven die al een website ontwikkelden met Wix, zal de app automatisch samenwerken met de website. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant. Als het menu op de website staat, zal de app automatisch hetzelfde menu tonen.

Over updates hoeft de onderneming zich ook geen zorgen te maken. Wix update de apps, zodat deze blijven werken met de laatste versies van iOS en Android.

Kleine ondernemingen

De tool is ontwikkeld voor ondernemers die meewillen met de grote bedrijven, maar zelf niet de nodige IT-dienst in huis hebben. Aan het gebruik van de Branded App by Wix hangt een prijskaartje van 200 dollar per maand. Daarnaast betalen gebruikers 99 dollar per jaar aan de App Store en een éénmalige toeslag van 25 dollar aan Google Play om een app te publiceren.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home