Stack Overflow voegt gratis versie van Teams toe

Stack Overflow introduceert een gratis instapformule voor Teams. De versie is geschikt voor kleinere organisaties en kent vrij weinig beperkingen.

Stack Overflow breidt zijn model achter Teams uit. Teams (niet te verwarren met Microsoft Teams) is een samenwerkingstool waarmee werknemers binnen organisaties kennis kunnen delen en doorgeven. Je kan de dienst een beetje zien als een private Stack Overflow. Het bedrijf maakte Teams aanvankelijk enkel beschikbaar binnen een betaalformule maar brengt daar nu verandering in.

Gratis versie

Het product krijgt een gratis tier, gericht op organisaties die maximaal 50 mensen aan Teams willen toevoegen. De gratis editie ondersteunt alle belangrijke functies van Teams, inclusief integraties met Slack en Microsoft Teams. Er zijn wel enkele praktische beperkingen. Single sign on-ondersteuning is bijvoorbeeld weggelegd voor de betaalde edities. De gratis versie van Teams is dus geen trial en je moet geen betaalgegevens ingeven om ermee aan de slag te gaan.

Stack Overflow Teams kende net als veel andere samenwerkingstools een enorme groei in 2020. De omzet van de dienst steeg met 72 procent en Stack Overflow voegde 1.500 nieuwe klanten toe. 70 daarvan stapten in de bovenste Enterprise-formule. Die grotere ondernemingen moeten de kas spijzen. De gratis tier voor kleinere organisaties helpt vooral om mensen bekend te maken met het product.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home