Salesforce breidt Einstein Automate uit met extra AI-capaciteiten en RPA

Salesforce introduceert drie nieuwe producten binnen Einstein Automate. Die moeten gebruikers helpen om via low code processen te automatiseren en data te integreren.

Salesforce breidt zijn Einstein Automate-portfolio uit. De CRM-specialist zet Einstein Automate in de markt als een suite van tools voor de automatisering van workflows en de integratie van data en AI-capaciteiten. Automate biedt een low code-aanpak waarmee gebruikers met enkele muisklikken handige automatiseringen kunnen bouwen.

Nieuwe tools

Salesforce introduceert drie nieuwe functies: MulseSoft RPA, Einstein Document Reader en Digital Process Automation. De nieuwe tools komen naast de MuleSoft Composer, Salesforce Flow en Flow Orchestrator te staan.

MulseSoft RPA brengt robotic process automation binnen de Salesforce-toolkit naar externe applicaties en documenten. Met de hulp van MuleSoft kunnen gebruikers zonder code documenten en spreadsheets aan workflows toevoegen en zelfs legacysystemen verbinden.

De Einstein Document Reader gebruikt de AI-capaciteiten van Einstein om gescande documenten te interpreteren. Denk daarbij niet alleen aan tekst maar bijvoorbeeld ook een scan van een rijbewijs of identiteitskaart. Via de tool kan je de data in een workflow integreren.

Digital Process Automation laat gebruikers tot slot toe om onder eigen naam digitale ervaringen voor klanten uit te werken. Dat kan opnieuw zonder code maar via een drag en drop-editor.

Digital Process Automation is per direct beschikbaar. Einstein documentreader wordt getest en MuleSoft RPA komt in 2022 naar het grote publiek.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home