Microsoft voegt publieke AI-cursus toe aan certificaatprogramma

Om verder ontwikkelingen te boosten rond artificiële intelligentie, heeft Microsoft zijn AI-cursussen geopend voor het grote publiek. Het nieuwe traject is gericht op ontwikkelaars die hun AI-capaciteiten willen verbeteren. Ook iedereen die geïnteresseerd is in AI, kan zich melden voor het Professional Program.

Microsofts nieuwste onderdeel in de Professional Program-reeks is AI. Het traject vereist minimaal 10 lessen om een certificaat te verdienen. Elke les duurt gemiddeld 8 tot 16 uur. Topics die worden aangesneden: Python, wiskunde/statistiek, ethische waarden, data-analyse, Azure Machine Learning, computer vision, natural language processing en spraakherkenning.

Wie de cursus voltooit, ontvangt een digitaal deelbaar Microsoft Professional Program Certificate voor Artificial Intelligence.

De lessen zijn echter niet gratis. Om deel te nemen moet je vooraf jezelf inschrijven bij edX.org om certificaten te kopen zodat je de lessen kan volgen. Wie wil, kan de lessen wel gratis volgen, maar dan kom je niet in aanmerking voor het digitaal certificaat.

Microsoft biedt in het Professional Program nog andere cursussen aan zoals Big Data, Cloud Administration, Data Science, Front End Web Development, DevOps en nog veel meer. Je kan het volledige pakket hier bewonderen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home