Mendix Workflow voor procesautomatisering beschikbaar

Mendix integreert Workflow in zijn low-code-platform. Workflow zou domeinexperts en IT-professionals beter doen samenwerken, waardoor de vaststelling van automatiseringsmogelijkheden versnelt, net als de realisatie van het project.

Mendix Workflow is vanaf nu beschikbaar in Mendix Studio en Mendix Pro. Automatiseringsmogelijkheden moeten daardoor sneller worden vastgesteld en ook de realisatie zou vlotter moeten verlopen.

Op welke punten Workflow kan helpen, legt Hans de Visser, VP product management en R&D bij Mendix uit: “Workflow Editor biedt bedrijfsbreed inzicht en notificaties over geautomatiseerde processen waarbij uitvoeringsdata wordt opgeslagen in een standaard, toegankelijk format. Ontwikkelaars hoeven niet langer opnieuw het wiel uit te vinden doordat ze gedefinieerde processen en bedrijfsdata opnieuw kunnen gebruiken.”

Workflow Commons

Via de Mendix Marketplace is het ook mogelijk Workflow Commons te downloaden. Daarin kunnen ontwikkelaars herbruikbare bouwstenen vinden, net als kant-en-klare-sjablonen, dashboards en slimme services. Workflow Commons stimuleert daarmee intelligente automatisering.

Ter aanvulling zijn gespecialiseerde documentverwerking, vertaling, spraak-naar-tekstconversie, sentimentanalyse en optische tekenherkenning beschikbaar.

Automatisering

“Het automatiseren van bedrijfsprocessen is een werkpunt voor elke kmo”, stelt Easi. Al zijn er ook voordelen buiten de productiehal te vinden. “Automatisering zou namelijk indirect ook de klantenervaring van een bedrijf kunnen verbeteren”, vertelt Wijnand Pauwelyn, Enterprise Account Executive bij Mendix, in onze blog.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home