GitLab gaat samenwerken met IBM om DevOps proces van klanten te versnellen

GitLab

GitLab kondigt een partnership met IBM aan. GitLab wordt opgenomen in het IBM Cloud & Cognitive business Cloud Pak. Met een compleet DevOps platform wil GitLab voor IBM Cloud Pak de samenwerking tussen teams stroomlijnen en hun productiviteit verhogen. 

GitLab voor IBM Cloud Pak geeft klanten de mogelijkheid om hun DevOps oplossing te bouwen met GitLab, maar met de garantie van IBM. Klanten krijgen ondersteuning van IBM op het gebied van pipeline problemen. Voor meer specifieke problemen krijgen klanten hulp van GitLab.

GitLab past binnen alle huidige IBM Cloud Pak oplossingen, waaronder Applications, Data, Integration, Automation, Multi Cloud Management en Security. Developers kunnen GitLab gebruiken om in elke taal te schrijven die ze willen. Ook kunnen ze hun applicaties in elke gewenste omgeving bouwen.

Lagere kosten, sneller proces en hogere kwaliteit

“De samenwerking tussen IBM en GitLab brengt het beste van ons gezamenlijke marktleiderschap in software development samen om klanten te helpen kosten te verminderen, oplevering te versnellen en kwaliteit te verhogen”, zegt Michelle Hodges, Vice-President van Global Channels. 

“We zijn enthousiast om onze relatie met IBM op te bouwen en hun klanten te helpen applicaties toe te passen in de vertrouwde omgeving van hun keuze, zoals OpenShift, Google Cloud of AWS”, besluit Hodges. 

Volledige toolchain voor automatisering van software

“IBM klanten willen applicaties bouwen met behulp van Cloud Pak om voordeel te halen uit technologieën zoals automatisering, machine learning en IBM Watson. Met deze nieuwe samenwerking bieden GitLab en IBM een complete oplossing om deze workloads toe te passen met verzekerde beveiliging en compliance”, zegt Evaistus Mainsah, General Manager van IBM Cloud Private Ecosystem. 

“Met GitLab krijgen IBM klanten een volledige toolchain om de automatisering van hun software oplevering te optimaliseren voor cloud modernisering. Onze gezamenlijke klanten krijgen een unieke, open en hybride oplossing voor DevOps”, aldus Mainsah.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home