GitHub maakt roadmap met nieuwe functies publiek

GitHub

GitHub heeft zijn roadmap publiek gemaakt, zodat gebruikers een beter begrip krijgen van welke nieuwe functies er wanneer aankomen voor zijn verschillende producten.

De roadmap werd gepubliceerd, hoe kan het ook anders, in een repository op GitHub en kijkt momenteel ongeveer een jaar vooruit naar nieuwe functies die in ontwikkeling zijn.

Die informatie werd in het verleden al rechtstreeks naar enkele van de grootste klanten gecommuniceerd. Sinds GitHubs zakelijke aanwezigheid is gegroeid, ook in kleinere organisaties, is de roadmap een handige manier om iedereen toegang te geven tot dezelfde informatie.

“Wat we proberen te doen, is mensen een manier bieden om te zien wat er gaat komen, deel te nemen aan die dialoog en ons feedback te geven , en met ons samen te werken”, vertelt Shanku Niyogi, SVP of Product bij GitHub, aan TechCrunch.

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld feedback geven via de recent gelanceerde Discussions-functie in GitHub of zich abonneren op meldingen wanneer er iets aan de roadmap verandert.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home