Drie low-code oplossingen van Mendix meteen beschikbaar in de AWS Marketplace

Mendix en Amazon Web Services breiden hun reeds bestaande samenwerking uit. Drie Mendix-oplossingen beloven het inkoop- en leveringsproces eenvoudiger te maken voor klanten van de AWS Marketplace en Mendix.

Mendix heeft de samenwerking met Amazon Web Services (AWS) uitgebreid. Drie low-code-oplossingen doen daarvoor hun intrede in de AWS Marketplace. Het gaat om het Mendix low-code platform, Intelligent Automation for Banking en Intelligent Automation for Insurance.

Expertise bundelen

De oplossingen zijn alle drie gebaseerd op low-code principes, het expertiseveld van Mendix. Aan ontwikkelaars worden via de AWS Marketplace handvaten aangereikt, in de vorm van templates, die eenvoudig toe te passen zijn op specifieke use-cases.

Deze templates worden aangevuld met slimme services van AWS. Denk daarbij bijvoorbeeld aan oplossingen om teksten te begrijpen en spraak-naar-tekst mogelijk te maken. “Samen stellen we organisaties in staat om snel moderne enterprise low-code applicatie-ervaringen te bouwen die profiteren van slimme automatisering. Hiermee kunnen zij meer bereiken in minder tijd, hun kosten verlagen, klanten tevredenstellen en meer waarde halen uit menselijk kapitaal”, zegt Tim Srock, CEO van Mendix.

Momenteel profiteert de bank- en verzekeringswereld van de applicaties van Mendix. De Intelligent Automation Solutions die worden toegevoegd aan de AWS Marketplace spelen in op de behoeften van die sectoren. Later dit jaar volgen oplossingen voor andere sectoren.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home