Auth0 integreert met Datadog om incidenten sneller te detecteren

datadog

Auth0, een identiteitsplatform voor appbouwers, gaat samenwerken met monitoring- en analyticsplatform Datadog. Samen willen ze security-, ontwikkel- en infrastructuurteams in near-realtime van bedrijfskritische identiteitsinformatie voorzien.

De integratie wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe logstreaming-voorzieningen van Auth0, waarmee klanten continu Auth0-logs aan hun bestaande monitoring- en meldingendashboards kunnen toevoegen, om zo hun werkprocessen makkelijker en effectiever te maken.

Datadog wordt door duizenden bedrijven wereldwijd gebruikt om data vanaf servers containers, databases en diensten van derden bij elkaar te brengen en de stack in zijn geheel zichtbaar te maken.

Missiekritieke identiteitsinformatie

Door de nieuwe integratie kunnen klanten makkelijk en effectief Auth0-data visualiseren zonder extra ontwikkeltijd, zo klinkt het in een aankondiging van de samenwerking.

“Auth0 voegt zich nu bij de honderden Datadog-partners om missiekritieke identiteitsinformatie te leveren aan onze gezamenlijke klanten”, vertellen Andrew Akers en Cami Cano van Auth0. “Door deze integratie kunnen klanten Auth0-logboeken opnemen in hun bestaande monitoring- en waarschuwingsdashboards – en dat allemaal zonder extra engineeringwerk.”

Klanten kunnen zo beter onderbouwde beslissingen nemen over systeemarchitectuur- en ontwikkeling, omdat ze heel eenvoudig de indentiteitsprestaties kunnen monitoren en snel op performance- en security-incidenten kunnen reageren met geautomatiseerde meldingen op basis van identiteitsdata.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home