HPE Private Cloud AI algemeen beschikbaar 

hpe nvidia private cloud ai

HPE opent bestellingen voor zijn Private Cloud AI-aanbod en introduceert nieuwe accelerators. Met Private Cloud AI wil HPE de implementatietijd van generatieve AI versnellen.  

HPE kondigt vandaag de algemene beschikbaarheid aan van Private Cloud AI. Dit nieuwe aanbod werd met veel bombarie aangekondigd tijdens Discover in juni en wordt mee ondersteund door Nvidia. HPE positioneert Private Cloud AI als een one-click-deployment om generatieve AI in enkele seconden operationeel te maken.  

lees ook

In de Sphere ziet HPE de wereld door een hybride bril

AI in een klik 

Die snelle implementatie is mogelijk door de inzet van zogenaamde accelerators die zijn ontworpen om de complexiteit te reduceren. De eerste accelerator die vandaag beschikbaar is, richt zich op virtuele assistenten aangedreven door LLM’s. Hiermee kunnen bedrijven eenvoudig AI-toepassingen creëren die ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals technische ondersteuning en marketing. 

HPE belooft het aanbod aan accelerators in de toekomst uit te breiden. De accelerators zullen zich op verschillede domeinen richten, zoals ondersteuning voor spraak en afbeeldingen, tot sector-specifieke toepassingen voor onder meer de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg. 

Naast de beschikbaarheid van Private Cloud AI start HPE een nieuw parterprogramma rond AI. Het programma verbindt hen met onafhankelijke softwareleveranciers, systeemintegrators en serviceproviders die gespecialiseerd zijn in AI-oplossingen. Partners krijgen toegang tot de tools en het netwerk van HPE om samen te werken aan AI-projecten binnen Private Cloud AI. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home