ZoomInfo integreert data in Google BigQuery

ZoomInfo en Google gaan samenwerken. De data van ZoomInfo komt rechtstreeks beschikbaar in BigQuery.

ZoomInfo en Google gaan samen in zee. De data van ZoomInfo komt rechtstreeks ter beschikking in Google BigQuery. De twee bedrijven laten weten dat de samenwerking op termijn dieper zal gaan. Ze zullen onder andere samen producten bouwen en integraties ontwikkelen die de database van ZoomInfo gebruiken.

ZoomInfo houdt enorme datasets bij met informatie over bedrijven. Die gegevens worden gebruikt door sales- en marketingspecialisten. De integratie met BigQuery geeft klanten de mogelijkheid om de data rechtstreeks in BigQuery te gebruiken, zonder dat ze een kopie moeten inladen. De gegevens zullen bovendien vindbaar zijn via de data discovery-functie.

Overlap

Volgens Google is er een best grote overlap tussen gebruikers van BigQuery en klanten van ZoomInfo. Voor hen moet de integratie meer eenvoud opleveren. ZoomInfo hoopt dan weer om nieuwe klanten aan te trekken. Daartoe breidt het bedrijf momenteel zijn datasets uit met nieuwe gegevens rond bedrijven, fondsenwervingsrondes, acquisities, aanwervingen, productlanceringen en meer.

De samenwerking impliceert niet dat Google en ZoomInfo exclusieve bedpartners zijn. ZoomInfo sluit niet uit dat het in de toekomst gelijkaardige samenwerkingen op poten zet met andere databasespecialisten.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home