Tibco Cloud EBX stopt beheer van bedrijfsdata in een SaaS-formule

Tibco Cloud EBX

Met de lancering van Cloud EBX wil Tibco een Master Data Management (MDM) Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing in de markt zetten.

Met Tibco Cloud EBX kunnen gebruikers bedrijfsdata overal beheren– dit omvat het beheer van zowel master data, referentiedata als metadata. De oplossing maakt deel uit van het Tibco Cloud Passport dat flexibele FinOps en toegang tot alle andere SaaS-mogelijkheden onder één model bundelt.

EBX is onderdeel van de Tibco Connected Intelligence Cloud en deelt een centraal punt tot de volledige Tibco-suite. Deze services bieden Tibco Cloud EBX-gebruikers gecentraliseerd gebruikersbeheer, regionale beschikbaarheid, schaalbaarheid en robuuste beveiligingsservices vanaf een ISO 27001-gecertificeerd platform.

Belangrijke kernfuncties

TIBCO Cloud EBX wil een one-stop-shop zijn voor het beheren van data en biedt dat in een flexibel, low-code/no-code platform. Kernfuncties die nu as-a-service worden geleverd zijn onder meer:

  • Wendbaarheid door Model-Driven Design: hiermee kunnen organisaties klein beginnen en zich in de loop van de tijd aanpassen. Actief databeheer helpt gebruikers updates van hun data veilig te beheren en te volgen via een begeleidende workflow, terwijl robuust data levenscyclusbeheer gebruikers in staat stelt om eenvoudig eerdere, huidige en toekomstige versies van master data te beheren.
  • Mogelijkheid om elk datadomein te beheren: Tibco Cloud EBX levert een cloud-native, multi-domein MDM-oplossing voor master-, referentie- en metadata in één enkel aanbod. Robuust hiërarchiebeheer omvat alle soorten hiërarchieën en een willekeurig aantal alternatieve hiërarchieën. Dit helpt bij het verkrijgen van een essentieel en holistisch inzicht in data relaties. De match-and-merge-functionaliteit maakt het eenvoudiger dan ooit om match-regels te configureren, data stewardship te vereenvoudigen en data lineage te behouden. Ten slotte zijn er zoekmogelijkheden voor alle gebruikers in al hun data, met behulp van een krachtige ingebouwde zoektaal.
  • Snelle integratie en toegang tot alle data: dankzij verbeteringen kunnen organisaties bulkgegevens importeren of exporteren en integratiepatronen ondersteunen met API’s voor REST en SOAP. Tenslotte kunnen bedrijven gedistribueerde on-premises, cloud- en hybride cloud data ontgrendelen, ongeacht waar deze zich bevinden, en die data leveren waar nodig.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home