SAS integreert Decision Intelligence in Microsoft Fabric

SAS

SAS stopt zijn Decision Builder in het Microsoft Fabric. Zo kan de oplossing van SAS naadloos aan de verzamelde gegevens van Fabric, waardoor het in theorie eenvoudiger wordt om verschillende AI-modellen uit te rollen.

SAS gaat Decision Builder integreren in Microsoft Fabric. Fabric is een end-to-end platform voor databeheer en analytics dat gegevens van verschillende bronnen samenbrengt. De integratie van Decision Builder maakt het volgens SAS eenvoudiger voor analisten om AI-modellen en logica te combineren tot een AI-workflow die beslissingen op een consistente manier kan sturen.

lees ook

Microsoft lanceert Fabric: data en analytics met een AI-sausje

SAS illustreert met een voorbeeld uit de financiële sector, waarbij klanten aan de hand van Decision Builder en Microsoft Fabric snel automatisch de kredietwaardigheid van een aanvrager voor een lening kunnen beoordelen. In de maakindustrie kan de combinatie van beide producten ervoor zorgen dat er tijdig alarm wordt geslagen wanneer parameters een nakend defect lijken aan te wijzen.

Eenvoud en consistentie

Op zich is dat niet nieuw: zowat alle AI-oplossingen wijzen naar dergelijke scenario’s om hun meerwaarde te illustreren. Het voordeel van de integratie komt van de eenvoud. Microsoft Fabric brengt al databronnen samen en maakt het mogelijk om overal intelligentie te injecteren. SAS Decision Builder zorgt er dan weer voor dat gebruikers toegang krijgen tot een consistente set van AI-modellen om te gebruiken.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home