Salesforce voegt generatieve AI toe aan Anypoint Code Builder

Salesforce Einstein
Salesforce Einstein - Salesforce Einstein

Anypoint Code Builder van MuleSoft is nu algemeen beschikbaar. Eigenaar Salesforce voegde ook meteen generatieve AI toe aan de integrated development environment.

MuleSoft’s IDE Anypoint Code Builder is vanaf nu algemeen beschikbaar. Salesforce, eigenaar van MuleSoft, voorziet het systeem nu bovendien van generatieve AI die we bij Salesforce beter kennen als Einstein.

Goede timing

Volgens het rapport ‘State of IT’ dat Salesforce al enkele jaren uitbrengt, zijn integraties voor vier op vijf bedrijven een grote uitdaging op het pad naar digitalisering. In de bevraging verwacht 86% van IT’ers ook dat AI binnen de vijf jaar een belangrijke rol binnen hun organisatie gaat spelen.

Met die resultaten in gedachten was het volgens Salesforce tijd om Anypoint Code Builder algemeen beschikbaar te maken en meteen van generatieve AI te voorzien. Dit moet de ontwikkeling van software versnellen.

Einstein brain

Anypoint Code Builder kon met Visual Studio al API’s en inegraties bouwen. Nu kunnen ontwikkelaars via prompts van natuurlijke taal ook code en integratie-flows genereren.

De IDE beschikt over verschillende ontwikkelingstools en -omgevingen Die moeten flexibiliteit en snelheid bieden.

Salesforce biedt nu ook oplossingen aan voor specifieke sectoren, zoals financiën of gezondheidszorg. Zo moeten implementaties sneller verlopen en kunnen bedrijven Anypoint Code Builder gericht inzetten.

lees ook

Ohana: met Salesforce in de retrobus op zoek naar bier, frieten en pralines

Beschikbaarheid

Zoals gezegd is Anypoint Code Builder nu algemeen beschikbaar voor desktop. De cloudversie bevindt zich momenteel in een bètaversie en is voorzien voor het tweede kwart van volgend jaar.

Einstein for Anypoint Code Builder, de generatieve AI, is op dit moment nog een pilootproject. Er is nog geen specifieke verdere datum vermeld voor een meer algemene uitrol.

Dit is niet de enige recente AI-aankondiging bij Salesforce. Vorige maand was er ook het nieuws over de AI-gestuurde vernieuwingen voor Net Zero Cloud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home