Plugnotes lanceert no-code-tool voor kmo’s om workflow te digitaliseren

plugnotes

Plugnotes focust op bedrijven in de retail- en logistieke sector die nog met papier en pen of een combinatie van verschillende tools werken.

Met de ‘plug and play’ app van de Belgische start-up Plugnotes kunnen kmo’s in enkele minuten tijd zelf oplossingen, digitale formulieren en databases configureren en die direct beschikbaar stellen aan hun medewerkers en anderen.

Volgens Plugnotes kan de no-code-oplossing kmo’s in de retail- en logistieke sector helpen hun dagelijkse werkzaamheden te digitaliseren en te vereenvoudigen zonder te moeten investeren in IT-ontwikkeling of opleidingen. De tool vereist een minimaal budget om workflows te digitaliseren en focust op bedrijven met teams op het terrein en organisaties met een beperkt IT-team.

Instapvriendelijk

Met Plugnotes kan iedereen in een organisatie processen automatiseren die mobiele registratie of een efficiënt gebruik van gegevens vereisen. Kmo’s kunnen meteen aan de slag met de oplossing, zonder IT-kennis, vrijblijvend (ze kunnen op elk moment stoppen) vanaf honderd euro per maand.

plugnotes

“Wie digitalisering zegt, zegt IT. Maar binnen bedrijven zijn de technische teams vaak niet in staat om even snel te reageren als de operationele teams dat willen. Daardoor worden projecten uitgesteld of gedelegeerd aan externe consultants om oplossingen op maat te ontwikkelen of software/ERP’s te implementeren”, zegt Camille de Bruyn, medeoprichtster van Plugnotes.

lees ook

Low-code of no-code: welke platformen zijn er en hoe begin je eraan?

Plugnotes is vandaag beschikbaar op iOS, Android en als webinterface. Binnen enkele dagen voegt het team connectiviteit toe met andere tools binnen het ecosysteem via Zapier. De start-up maakt deel uit van de Start-it @KBC-groep.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home