Philips SpeechLive voegt Dragon spraakherkenning van Nuance toe 

Philips Dictation by Speech Processing Solutions integreert Nuance Dragon spraakherkenning in de cloudgebaseerde Philips SpeechLive-oplossing, waarmee juristen accurate en nauwkeurige documenten kunnen afleveren.  

Philips Dictation heeft aangekondigd dat hun cloudgebaseerde dicteer- en transcriptieplatform, Philips SpeechLive, nu is geïntegreerd met de Dragon spraakherkenningstechnologie van Nuance. Deze integratie is gericht op het verbeteren van de documentcreatieprocessen voor juridische professionals door middel van geavanceerde AI-gestuurde spraakherkenning. 

Verbeterde nauwkeurigheid

De integratie van Nuance Dragon in het SpeechLive-platform brengt verschillende nieuwe functies met zich mee. Zo is er een gepersonaliseerde woordenschat die gebruikers in staat stelt hun spraakprofiel aan te passen om veelvoorkomende correcties te verminderen. Daarnaast leert het systeem van individuele dicteergewoonten om de nauwkeurigheid van transcripties verder te optimaliseren. 

lees ook

Philips DVT1600 VoiceTracer review: dat staat genoteerd

Gebruikers kunnen genieten van verbeterde mobiliteit door toegang tot het systeem via verschillende apparaten, wat flexibele werkafspraken ondersteunt. De real-time spraakherkenning kan direct in verschillende applicaties worden gebruikt, zoals in Word-documenten of Client Management Systems. 

Focus op beveiliging

Philips SpeechLive waarborgt de gegevensbeveiliging door middel van servers die wereldwijd zijn verspreid en extra beveiligingsfuncties zoals Multifactor Authenticatie en Single Sign-on bieden. Deze aanpak verzekert dat de gegevens van de gebruikers veilig zijn, wat essentieel is voor het vertrouwelijke karakter van juridisch werk. Philips stelt demo’s van de SpeechLive met Nuance Dragon-integratie gratis beschikbaar voor geïnteresseerden.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home