Nvidia AI LaunchPad verbindt organisaties met AI in de cloud

NVIDIA

Nvidia lanceert AI LaunchPad: een dienst waarmee organisaties snel toegang krijgen tot gespecialiseerde AI-hardware in de cloud.

Nvidia pakt uit met AI LaunchPad. Dat is een dienst waarmee bedrijven snel verbinding kunnen leggen met gespecialiseerde AI-hardware op cloudlocaties. LaunchPad maakt een hybride infrastructuur mogelijk waarbij ontwikkelaars servers van Nvidia kunnen inzetten die via partners beschikbaar zijn.

Hardware en software

Het gaat daarbij om hardware die AI-training en inferentie ondersteunt, net als andere datagerelateerde toepassingen. Concreet kunnen klanten beroep doen op de rekenkracht van Nvidia DGX SuperPOD-systemen en servers met de nieuwe BlueField-DPU’s. Die staan bijvoorbeeld bij partners zoals Equinix.

AI LaunchPad laat gebruikers toe om in enkele minuten van nieuwe infrastructuur gebruik te maken. Met LaunchPad krijg je bovendien niet alleen toegang tot hardware, maar ook tot de bijhorende software en ondersteuning van Nvidia. AI LaunchPad moet de hele levenscyclus van een AI-toepassing ondersteunen, van training tot uitrol in een edge-locatie.

Fleet Command

Nvidia combineert de lancering met de algemene beschikbaarheid van Fleet Command. Die tool laat organisaties toe om AI-toepassingen eenvoudig te beheren. Via een centraal dashboard kunnen klanten de apps vlot installeren, updaten of verwijderen. Ze kunnen ook de gezondheid van bestaande toepassingen in het oog houden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home