NTT lanceert dienst die hybride IT vereenvoudigt

NTT

NTT lanceert 360 Observability, een dienst om applicatieprestaties te optimaliseren en diepgaande inzichten te verwerven in hybride en multicloud IT.

NTT lanceert een nieuwe dienst waarmee organisaties inzicht moeten krijgen in hun cloudnative-applicaties, hybride IT en multicloud-infrastructuur. 360 Observability maakt hiervoor gebruik van Cisco Full-Stack Observability.

lees ook

Belgische leidinggevenden zien bedrijfsgroei vertragen door verouderd netwerk

Meer dan domeinbewaking

Het gaat niet alleen om domeinbewaking. De dienst moet IT-teams in staat stellen om de belangrijkste problemen te identificeren en op te lossen. Dat kan via de bijkomende monitoring van applicatieprestaties, digitale ervaringen, optimalisatie van resources, multicloud-infrastructuur en netwerk- en applicatiebeveiliging.

De dienst omvat dus een combinatie van parameters die nodig zijn om het prestatiebeheer en de operationele maturiteit te verbeteren, samen met data-inzichten in de prestaties van applicaties. Het monitoringdashboard is aan te passen naar eigen wens. Verder geeft de dienst slimme notificaties en rapporten, net als foutdetectie en -isolatie.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home