Microsoft koopt Shopify connector-app van Belgische Scapta

Meer dan 2 miljoen ondernemingen gebruiken Shopify vandaag. De app is vanaf nu beschikbaar in de omgeving van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Onder de naam Scaptify werd de app bijzonder populair. Over de hele wereld maken vandaag al zo’n 300 webshops gebruik van de Belgische app. ​ Microsoft biedt de Shopify-connector nu zonder extra kosten aan, ingebed in Business Central. De Shopify-connector binnen Business Central wordt automatisch geïnstalleerd in nieuwe omgevingen en kan gedownload worden door huidige klanten via Microsoft AppSource.

“Scapta heeft een op de markt geteste, functierijke Shopify-connector gemaakt die we nu rechtstreeks embedden in Dynamics 365 Business Central”, zegt Mike Morton, General Manager, SMB Business Applications, Microsoft. “Op die manier helpen we onze klanten om hun bedrijven zo efficiënt mogelijk te runnen. Microsoft blijft een supporter van Scapta, en het Scapta-team blijft zeer toegewijd om onze gezamenlijke klanten en resellers te bedienen.”

Het IT-bedrijf Scapta startte in 2015 op de Corda Campus in Hasselt met als doel het bedrijfsbeheer van kmo’s te vergemakkelijken op basis van softwaretoepassingen. Daarvoor maken ze gebruik van de verschillende toepassingen die Microsoft aanbiedt. Scaptify was de eerste – maar zeker niet de laatste – app die Scapta zelf wil ontwikkelen en internationaal lanceren.

Alex Vandereycken Scapta
Alex Vandereycken, mede-eigenaar en oprichter van Scapta

“Microsoft heeft de op de markt geteste, functierijke Shopify-connector van Scapta overgenomen en die embedden we nu rechtstreeks in Dynamics 365 Business Central”, zegt Alex Vandereycken, mede-eigenaar en oprichter van Scapta. “Op die manier helpen we onze klanten om hun bedrijven zo efficiënt mogelijk te runnen. Ons blijft zeer toegewijd om onze gezamenlijke klanten en resellers te bedienen.” ​

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home