Microsoft integreert Minit in Power Automate

Microsoft maakt de overname van Minit compleet met de integratie van process mining-mogelijkheden in Power Automate. De procesadviseur wordt nu aangedreven door Minit.

Microsoft kocht de Europese process mining-specialist Minit over in het eerste kwartaal van 2022. Process mining-technologie is een belangrijke stap in digitale transformatieprojecten zoals RPA-implementaties. De techgigant was zelf al met de technologie aan de slag gegaan binnen Power Automate en zou nog bekijken hoe Minit daar precies een plaats in zou vinden.

lees ook

Microsoft koopt Europese process mining-specialist

Eerste integratie

Dat vraagstuk krijgt nu een eerste antwoord. In een blog kondigt het bedrijf aan dat de procesadviseur nu in de handen van Minit ligt. Verschillende sjablonen werden geïntegreerd om klanten de mogelijkheden te geven eenvoudig belangrijke inzichten uit bedrijfsprocessen, Microsoft Power Virtual Agents en SAP te halen.

Er liggen verschillende voordelen voor gebruikers in de nieuwe mogelijkheden van Power Automate. De sjablonen optimaliseren de processen op een gebruiksvriendelijke manier met low-code. Belangrijke inzichten in het proces verkrijgt de gebruiker door een combinatie van gegevens vanuit Power Automate, Power Virtual Agents en andere gegevenssystemen.

Uit de inzichten kan bijvoorbeeld naar voren komen waar repetitief werk in de productieketen zit. De inzichten kunnen gedeeld worden in nette rapporten die eenvoudig naar eigen behoeften aan te passen zijn.

Voorlopig staan alle nieuwigheden in preview.   

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home