Cloudera lanceert nieuwe functies om grote hoeveelheden data te verplaatsen

Cloudera

Cloudera geeft gebruikers nieuwe mogelijkheden om data te verplaatsen tussen cloud- en on-premises-opslag. Er wordt beloofd dat data hierdoor veilig en snel verplaatst worden.

Cloudera belooft om het verplaatsen van data te vereenvoudigen. Er zijn drie nieuwe functies voor verschillende type gegevens: metadata, data workloads en data-applicaties. De vereenvoudiging komt er doordat herontwikkeling of herstructurering van data-applicaties niet nodig is. Naast vereenvoudiging, belooft het big data-bedrijf nog veilige overdracht.

De functies zijn er voor bedrijven die hun data op verschillende plaatsen willen draaien. Deze strategie maakt het eenvoudiger voor specialisten om nuttige inzichten uit de gegevens te filteren.

Concentreren op prestaties

“Kosten of prestaties zijn geen keuze die bedrijven willen maken, vooral omdat – naarmate bedrijven overstappen naar een hybride, multicloudwereld – deze twee dingen nauw met elkaar verbonden zijn”, vertelt Sudhir Menon, CPO bij Cloudera, in de aankondiging. “Organisaties die kiezen voor een data-first-strategie, kunnen zich concentreren op hoe ze waarde leveren, niet alleen hoe ze geld uitgeven.”

lees ook

HashiCorp: groeipijnen bij organisaties omzetten naar opportuniteiten

De nieuwigheden zijn onmiddellijk beschikbaar in het Cloudera Data Platform. Het gaat om de functies Portable Data Services, Secure Data Replication en Universal Data Distribution.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home