Bing Chat wordt Microsoft Copilot

Microsoft lijkt volop in te zetten op het merk en het product Copilot. Het bedrijf gaat Bing Chat en Bing Chat Enterprise vanaf nu ook Microsoft Copilot noemen.

Opvallende naamsverandering bij Microsoft: de chatbots Bing Chat en Bing Chat Enterprise staan vanaf nu ook gewoon bekend als Microsoft Copilot. Met die beslissing wil het bedrijf Copilot meer toegankelijk voor iedereen maken. Eerder was er al het bericht dat de assistent ook naar Windows 10 komt.

Dit is uw copiloot

Elke gebruiker die voor de chatbots inlogt met een Microsoft Entra ID ziet zich zo verzekerd van commerciële databeveiliging. Microsoft wil Copilot in de toekomst kosteloos naar elke Entra ID-gebruiker brengen. Iedereen die zich dan met een werkaccount inlogt bij Copilot krijgt dan diezelfde commerciële databeveiliging.

Het wordt bovendien makkelijker om toegang te krijgen tot Copilot via de site van de AI-assistent. De pagina van Bing blijft ook wel gewoon beschikbaar.

Er komt ook ondersteuning voor de GPT-modellen van OpenAI. Zo kunnen gebruikers op maat gemaakte versies van Copilot creëren, afhankelijk van de taken en opdrachten.

lees ook

Microsoft 365 Copilot algemeen beschikbaar, maar met een prijskaartje

Gevoelige inhoud

De rebranding gaat in vanaf 1 december. Microsoft wil de commerciële databeveiliging van dit systeem binnenkort ook naar Microsoft 365 F3 brengen. Daarna gaan er nog andere licenties volgen.

Gevoelige content die met Copilot wordt geopend, is nu beveiligd met Microsoft Edge for Business. Via de zijbalk van Microsoft Purview data loss prevention (DLP) genereert Edge for Business labels voor websites en documenten. Hierdoor wordt gevoelige content afgeschermd voor mogelijke samenvattingen door Copilot. Alleen wanneer het IT-team dat toelaat, heeft Copilot toegang tot bedrijfsinformatie.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home