Basware koppelt Oracle Cloud ERP-gebruikers aan eigen netwerk

basware p2p

Een nieuwe app op de Oracle Cloud Marketplace maakt het eenvoudig mogelijk voor Oracle Fusion Cloud-gebruikers om e-facturen van Basware te ontvangen.

Basware heeft als lid van het Oracle PartnerNetwork een nieuw recept ontwikkeld voor Oracle Fusion Cloud ERP-gebruikers. Hiermee krijg je een kant-en-klare interface waarmee gebruikers van Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning al hun facturen (aankoop-, service- en terugkerende facturen) kunnen ontvangen. Dit verloopt helemaal elektronisch, ongeacht het e-factuurformaat waarin de afzender de factuur indient.

Het recept is beschikbaar op de Oracle Cloud Marketplace zodat gebruikers eenvoudig met de nieuwe koppeling aan de slag kunnen.

“De echte kracht van een e-factureringsnetwerk ligt in het bereik ervan. Met deze samenwerking zal het voor een zeer grote groep klanten gemakkelijk zijn om zich aan te sluiten bij een van ’s werelds grootste open e-invoicing-netwerken”, zegt Dany De Budt, Country Manager bij Basware. “Deze samenwerking is een belangrijke stap naar wereldwijde papierloze facturatie.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home