Thola biedt een virtueel eventplatform met avatars en lobbies

Netwerken in pixels

Thola

Het Antwerpse Exsertus lanceert Thola, een digitaal eventplatform waar je op grote schaal kan netwerken. In een virtuele lobby kunnen duizenden deelnemers videogesprekken met elkaar houden. Virtuele auditoria en een digitale beursvloer maken het pakket af.

Thola is vanaf vandaag beschikbaar en biedt een interessant antwoord op de talrijke virtuele events die we vandaag in overvloed hebben. COVID-19 maakt het vandaag onmogelijk om veilig grote events te organiseren. De kans is groot dat heel 2021 geïmpacteerd zal zijn.

Exsertus zag in deze beperking een opportuniteit en lanceert daarom virtueel eventplatform Thola. Met Thola wil het bedrijf een alternatief bieden voor de passieve online events. Zo kan elke deelnemer een avatar aanmaken en kan die met andere personen netwerken in de ruimte door erop te klikken. Het design van de avatars doet direct denken aan het virtuele hotel Habbo.

Thola

“Zakenmensen willen elkaar zíen en daar spelen wij op in. Zo kun je opnieuw coronaveilig netwerken en contacten uitwisselen”, zegt Wouter Janssens, managing partner bij Exsertus.

Microsoft Teams

Thola laat klanten toe hun virtuele event volledig en naar eigen smaak inrichten: de ontvangstlobby, het virtuele auditorium voor rechtstreekse of opgenomen keynotes, aparte ruimtes voor parallelle presentaties en de virtuele beursvloer waar je met standhouders in contact komt.

Microsoft Teams is de motor die alle videogesprekken in goede banen leidt. “Exsertus heeft met Thola een mooie primeur beet met Microsoft Teams”, zegt Didier Ongena, General Manager van Microsoft België en Luxemburg. “Daardoor heeft Thola al weerklank tot op onze hoofdzetel in de Verenigde Staten. Het is mooi Belgisch ondernemerschap dat klanten toelaat om te blijven communiceren met hun markt, te blijven ondernemen en nieuwe contacten te leggen. Zelf hebben we met Thola een online event met 300 Belgische partners uitgezonden.”

lees ook

Waarom virtuele conferenties ook na de pandemie zullen blijven

Prijzen variëren van een licentie voor één event tot een jaarlicentie. Voor meer informatie kan je hier terecht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home