Stuur voortaan eenvoudig berichten naar jezelf met WhatsApp

whatsapp

WhatsApp maakt het simpel om met jezelf te spreken. Dat kan handig zijn om bepaalde gegevens bij de hand te houden.

WhatsApp rolt nieuwe functionaliteit uit die het eenvoudiger maakt om een gesprek te houden met jezelf. Daarmee richt de berichtendienst van Meta zich niet alleen op verstokte eenzaten met een chat-drang, maar ook op mensen die zichzelf snel van een reminder willen voorzien.

De functie heet Message Yourself in het Engels. Je chatbericht met jezelf komt gewoon in de lijst met gesprekken te staan. De functie heeft veel gelijkenissen met Note to Self van concurrent Signal. Om aan de slag te gaan met je monoloog, moet je gewoon een nieuwe chat starten. Binnenkort vind je jezelf bovenaan de lijst terug.

Even geduld

Meta heeft de WhatsApp-functie eerst in bèta getest bij een beperkte hoeveelheid gebruikers. De uitrol naar het brede publiek is nu gestart, maar kan nog enkele dagen of zelfs weken in beslag nemen. Zowel Android- als iPhone-gebruikers kunnen ermee aan de slag.

lees ook

WhatsApp werkt aan Gouden Gids voor bedrijven

De nieuwe functie is handig voor korte reminders maar kan ook een volwaardige notitie-app vervangen. Dat past dan weer in de ambitie van Meta om van WhatsApp een soort digitale hub te maken voor alle interacties van een gebruiker, zowel met andere mensen als bedrijven en nu dus ook zichzelf.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home