Sewan opent vizier op België met whitelabel cloud- en telecomaanbod

sewan

Sewan lanceert in België een model dat gebaseerd is op indirecte white labelverkoop van zijn cloud- en telecomaanbod. Na de overname van het Belgische 3StarsNet wil het nu een van de belangrijkste B2B-operatoren worden in ons land.

Na de overname van 3StarsNet vorig jaar in België zet Sewan al zeilen bij om hard te groeien in België. Deze zomer sloot het al een samenwerking af met Proximus, waar het nu de vruchten van plukt. Het stelt een heleboel unified communication (UC)-diensten beschikbaar.

“Sewan biedt een volledige waaier van B2B-diensten aan, niet alleen steunend op de mobiele infrastructuur van Proximus, maar ook op zijn vaste infrastructuur van DSL en glasvezel”, vertelt David Brette, Associate Director bij Sewan.

Het akkoord met Proximus maakt van Sewan een zogenaamde ‘light MVNO’. Het belangrijkste verschil met een ‘full MVNO’ is dat een light MVNO het operationeel beheer van het netwerk nog steeds aan de netwerkleverancier, in dit geval Proximus, overlaat.

Sewan 360

Via white labelverkoop wijkt Sewan af van de traditionele aanpak. Het biedt partners inhoud op maat, aangepast aan hun doelstellingen en al hun communicatiekanalen. Dat neemt niet weg dat Sewan zich volledig onthoudt. Ze bieden met Sewan 360 technische ondersteuning in het dagelijkse netwerk.

Het Sophia-platform biedt ruimte aan partners om volledige geautomatiseerd te verkopen en autonoom te werken. Uit de tool kunnen partners ook real-time parameters opvragen.

lees ook

Proximus laat B2B-provider Sewan toe op zijn mobiele netwerk

“Dankzij de integratie van Belgische experts in onze teams zijn we erin geslaagd om  een infrastructuur op maat te creëren voor onze partners. Onze ingenieurs hebben al hun expertise ter beschikking gesteld en bieden zo het volledige gamma in België aan, of het nu gaat om voice, connectiviteit of hosting”, aldus Stanislas de Goriainoff, CTO van Sewan. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home