Sennheiser brengt intelligente luidspreker uit met Microsoft Teams-certificering

Sennheiser lanceert TeamConnect Intelligent Speaker. Het gaat om een slimme luidspreker die gecertificeerd is voor Microsoft Teams.

Sennheiser, fabrikant van geluidsapparatuur, brengt zijn expertise naar de vergaderruimte. Het merk lanceert de TeamConnect Intelligent Speaker. De slimme luidspreker kreeg een Teams-certificering en is geschikt voor meetings tot tien personen.

Om een vergadering met tien personen te organiseren heb je al een kleine vergaderruimte nodig. De luidspreker zorgt ervoor dat iedereen binnen een straal van 3,5 aan de vergadering kan deelnemer, zonder onverstaanbaar te zijn. In de microfoon zitten zeven beamforming-microfoons.

De speaker zou eenvoudig te installeren zijn in iedere vergaderruimte met kabels van verschillende lengtes. Na te verbinden met Microsoft Teams Rooms, kan een vergadering onmiddellijk starten.

Intelligent

Aangezien het om een intelligente luidspreker gaat, heeft de microfoon meer mogelijkheden. Aangesloten op Microsoft Teams maakt de intelligente speaker automatisch een vergadertranscript op.

In dit transcript kan je onmiddellijk nagaan wat iedere collega precies vertelde. De speaker identificeert namelijk de spreker automatisch, op voorwaarde dat ieders stemgeluid vooraf werd geregistreerd. Dat is opnieuw mogelijk voor maximaal tien personen.

Bron: Sennheiser

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home