Poly lanceert all-in-one vergaderoplossing met twee camera’s

Poly Studio X70

De Poly Studio X70 is het instapmodel met twee 4K-camera’s en twee stereoluidsprekers. De Poly Studio E70 krijgt dezelfde camera’s mee en voegt daar krachtige stereoluidsprekers aan toe en een eigen OS. Beide hebben automatische klepjes voor de lenzen om extra privacy te garanderen wanneer het toestel niet in gebruik is.

Poly lanceert met de Studio X70 en Studio E70 twee nieuwe video-oplossingen voor de hybride vergaderzaal. Beide toestellen hebben twee camera’s aan boord om tot drie unieke videostreams uit te zenden naar videodeelnemers die niet aanwezig zijn in de ruimte. Het ondersteunt daarvoor Zoom Rooms Smart Gallery in combinatie met artificiële intelligentie.

Poly gebruikt dezelfde AI om deelnemers in de ruimte optimaal in beeld te brengen met real-time automatische overgangen, kadrering en tracking.

Poly Studio E70

De Poly Studio E70 is het instapmodel en focust vooral op de twee camera’s als unieke eigenschap binnen zijn prijsklasse. Je kan de oplossing aan de muur hangen met de meegeleverde muurbeugel. De apparaat maakt verbinding via ethernet kan worden aangesloten op een pc via USB-C om samen te werken met elke videocallsoftware. Beide 20 megapixelcamera’s zijn identiek, maar hebben een verschillende hoek: 120 graden en 70 graden. Zo kan de oplossing eenvoudig middelgrote tot grote ruimtes optimaal in beeld brengen.

In de Poly Studio E70 zitten vier beamforming microfoons om helder stemmen op te pikken. Tot hoe ver de microfoons geluid oppikken, geeft Poly niet mee. De set is compatibel met de Poly G7500 om Microsoft Teams Rooms te configureren. De camera krijgt stroom via Power over Ethernet (PoE). Wanneer de camera niet in gebruik is, worden de lenzen afgesloten met automatische klepjes voor extra privacy. De camera kan je beheren met de compatibele Poly Lens managementsoftware.

Je kan de Poly Studio E70 vanaf nu in de winkel kopen aan een adviesprijs vanaf 249 euro exclusief btw.

Poly Studio X70

Waar de Studio E70 een veredelde webcamera is met een USB-aansluiting, kan je de Poly Studio X70 volledig zelfstandig gebruiken zonder pc dankzij een meegeleverd eigen besturingssysteem. Die is vandaag compatibel met Zoom, GoTo, RingCentral en StarLeaf. Wie Teams Rooms wil gebruiken, heeft net als bij de Studio E70 een Poly G7500 nodig.

De Poly Studio X70 krijgt twee stereoluidsprekers om een middelgrote tot grote ruimte van geluid te voorzien en twee HDMI-outputs die tot 4K-resolutie ondersteunen om content te delen. Draadloos je beeld delen kan ook via Miracast of Apple Airplay, of via de Poly content-app.

Beide camera’s zijn dezelfde als in de Studio E70, opnieuw zonder optische zoom. Zeker binnen deze prijsklasse, hadden we meer verwacht. Je kan wel extra camera’s aansluiten via USB indien gewenst.

De microfoons krijgen een flinke boost met twee MEMS-microfoons plus twee extra standaardexemplaren. Het bereik van de microfoons is volgens Poly tot 7,5 meter.

De Poly Studio X70 is nu beschikbaar en start vanaf 5.515 euro exclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home