Poly lanceert monitor met webcam en verlichting voor videocalls

Opperbeste verschijning

Poly Studio P21 Personal Meeting Display

Poly omarmt thuiswerken met een nieuwe Poly Studio P5 webcam, Poly Studio P15 Personal Video Bar en een opvallend Poly Studio P21 Personal Meeting Display. Die laatste is een monitor met ingebouwde webcam en verlichting om opperbest in beeld te komen.

Van alle nieuwe Poly Studio P-toestellen springt de monitor onmiddellijk in het oog. In de basis gaat het om een 21-inchscherm dat je via een USB-verbinding connecteert met een Mac of pc dankzij DisplayPort-technologie. Centraal bovenaan zit een HD-camera die je fysiek kan bedekken dankzij een geïntegreerde schuiver voor extra privacy.

In de monitor zitten verder nog een aantal microfoons, maar het is de verlichting links en rechts van het scherm dat tot de verbeelding spreekt. Het moet ervoor zorgen dat je optimaal belicht in beeld verschijnt en zo beeldruis tot een minimum beperkt. In de voet van de monitor zit een draadloze lader verwerkt voor je smartphone en een knop om snel een videocall te beantwoorden en om je microfoon te muten.

Poly Studio P21 Personal Meeting Display

Er zijn voorlopig geen specificaties bekend rond paneelkwaliteit of schermresolutie, wat het moeilijk maakt om in te schatten of dit een echte tweede monitor kan zijn, of een extra scherm om te videobellen. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar in de VS gaat de Poly Studio P21 Personal Meeting Display 815 dollar kosten en is het ding beschikbaar vanaf april. De monitor werkt met elke samenwerkingstool op de markt, waaronder Microsoft Teams, Zoom, Google Meet of Cisco WebEx.

Poly Studio P15

Naast de monitorverrassing lanceert Poly ook een 4K-webcam onder de noemer Poly Studio P15 Personal Video Bar. Dankzij die hoge schermresolutie centreert de camera jou automatisch. Links en rechts van de camera is er ruimte voor luidsprekers om het beperkte geluid van je laptop of monitor een boost te geven.

Poly Studio P15 Personal Video Bar

De geïntegreerde microfoons bieden geluidsonderdrukking om de focus te houden op je videovergadering. De Poly Studio P15 Personal Video Bar maakt verbinding via USB met je pc of Mac en is gecertificeerd voor Microsoft Teams of Zoom voor optimale compatibiliteit. Omdat het een webcam blijft via usb, is de camera overigens ook compatibel met elke andere samenwerkingstool. In de VS kost de Poly Studio P15 Personal Video Bar 599 dollar met een beschikbaarheid vanaf april.

Poly Studio P5

Tot slot is er de compacte Poly Studio P5 webcam. Het bijzondere witte ontwerp met zwarte spikkels springt in het oog. De camera heeft een 1080p-resolutie en biedt tot 4x digitale zoom wanneer dat nodig is. Een gefocuste directionele microfoon zorgt ervoor dat jouw stem optimaal wordt opgemikt. De camera maakt verbinding via USB en is compatibel met elke samenwerkingstool op de markt.

Poly Studio P5

Een opvallende innovatie is de USB-poort achteraan de camera wanneer je een klepje verwijderd. Hier kan je de draadloze ontvanger van een Poly headset of speakerphone in steken, zodat je geen USB-poort extra kwijt bent op je laptop. Bovenaan is er ruimte voor een schuiver om de camera te bedekken voor privacyredenen.

De Poly Studio P5 kost in de VS 129 dollar en is vanaf april beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home