Poly lanceert nieuwe draadloze DECT-headset

Poly introduceert met de Savi 7300 Office Series een nieuwe draadloze headset met ondersteuning voor de veilige DECT-standaard.

Poly pakt uit met de Savi 7300 Office Series. Dat is een nieuwe draadloze headset die de Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT)-standaard ondersteunt. Dat garandeert een kwaliteitsvolle maar ook beveiligde verbinding van de headset, zodat gesprekken helder zijn en niet kunnen afgeluisterd worden. Poly richt zich met de Savi 7300 op organisaties waarvoor privacy en veiligheid belangrijk is, zoals de financiële dienstverlening, medische sector en overheid.

Om aan de standaard de voldoen, heeft de Savi 7300 Office Series Acoustic Fence-technologie afkomstig van Poly zelf aan boord. Die zorgt ervoor dat gebruikers steeds goed kunnen luisteren maar niemand kan meeluisteren. Verder zorgt ingebouwde 256 bots-AES-encryptie ervoor dat de headset DECT Security Step C haalt, wat de hoogste categorie is.

Teams

Het toestel gebruikt optimaal het draadloze spectrum zodat er een grotere dichtheid van gebruikers mogelijk is. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld drukbezette callcenters na de pandemie. De spraakset heeft verder Teams-certificering aan boord en komt in een Teams-versie. Die heeft een bijhorende knop op het toestel, waarmee gebruikers snel meetings kunnen starten.

Het ding komt beschikbaar met een adviesprijs van 388,95 dollar voor de mono-versie en 419,95 dollar voor de stereo-versie. Een Europese prijs kennen we nog niet.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home